Bröllop 

 

Finns det något härligare än bröllop och fest. Det är Er dag och det är Ni som bestämmer nivån. Mitt roliga arbete är att se till att ni får det ni önskar i form av blomsterarrangemang och att blommorna hjälper till att skapa rätt stämning för dagen.

Jag erbjuder rådgivning och tillsammans kan vi titta på bilder och fundera över modeller. Brudbuketten ska passa brudens personlighet samt klänningen och vara en del av hela bröllopsarrangemanget. Helheten är viktig.

En brudbukett är oftast tät och innehåller många blommor. Valet av blommor, storlek, säsong och arbetstiden påverkar priset. Det tar en stund att skapa en verkligt fin bukett, blomsterbinderi är ett hantverk!

Brudgummen har oftast en coursage (knapphålsblomma) som matchar brudbuketten. Den fästs på kavajslagets vänstra sida, närmast hjärtat.

Samtidigt kan ni passa på att beställa ev. tärnbuketter, diadem, hårblommor, blommor till kyrkan eller kanske en blomsterbåge.

Jag gör gärna bordsdekorationer eller andra dekorationer till festlokalen.

Tänk på att beställa i god tid, en till två månader i förväg för konsultation, och minst två veckor för att kunna beställa bra blommor.

 


Vill ni uppleva en annorlunda möhippa tillsammans. Boka en kväll eller dag med snittblommor och gott tilltugg. Tillsammans gör vi bords-dekorationer eller andra arrangemang till bröllopet. 

Ring för mer information.